St. Hubert

Café met feestzaal St. Hubert in Keiem, Diksmuide

Café - Restaurant - Feestzaal

051 62 50 45 0477 87 86 46

Café – weekendrestaurant – feestzaal

Welkom in St. Hubert in Keiem (Diksmuide), de ideale plek om het glas te heffen, een lekker hapje te eten in het weekendrestaurant of een feest te organiseren in de feestzaal. Gianni, zoon van Danny Huyghebaert, ontvangt hier stamgasten, passanten, levensgenieters, fietsers (er is ook een fietsoplaadpunt voorzien), wandelaars en feestvierders met open armen. Iedereen voelt zich hier thuis.

Drinken

Voor elk wat wils bij café St. Hubert, met een ruime keuze uit heel wat dranken en doorlopend snacks te verkrijgen. Geen café zonder bier: laat je zeker ook eens verleiden door een bekend of minder bekend bier van de uitgebreide bierkaart! Ons café biedt 30 plaatsen. We beschikken bovendien over een zonneterras voor 60 gasten. Terwijl je in goed gezelschap profiteert van de zon (of de schaduw) met een drankje in de hand, ravotten de kinderen in de speeltuin.

Eten

In het weekend kan je genieten van de keuken van St. Hubert. We serveren je (h)eerlijke en verse gerechten in ons restaurant, tot in de puntjes verzorgd en met de glimlach opgediend. Proef van onze steaks, aanraders van suggesties en niet te missen dagschotels. Vers gemaakt, dat smaakt.

Feestzaal huren

Een bedrijfsfeest, communiefeest, lentefeest, huwelijksfeest of andere gelegenheid in de bloemetjes zetten? Alle gelegenheden zijn goed om je feest te plannen in onze feestzaal in Keiem, Diksmuide. Zo’n 100 genodigden kunnen hier plaatsnemen in een gezellig kader. Onze feestzaal is ook rolstoelvriendelijk. Aan alles wordt gedacht om je feest in goede banen te leiden. Je hoeft enkel oog te hebben voor je gasten, wij doen de rest.